Keukens

Het kloppende hart van de woning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

UW DROOMKEUKEN IN 1,2,3!

Je wilt een nieuwe keuken, maar weet niet waar je moet beginnen? Bij Nuyts en Co,

want daar komt ook jouw keuken tot leven: of je nu kiest voor een moderne designkeuken, een landelijk cottage model of een echte familiekeuken.


Hierbij alvast een paar handige tips mee die je zeker in het achterhoofd moet houden tijdens je zoektocht naar een droomkeuken.

Titel


TIP 1: PERFECT PLAN


Een keuken op maat van je woning én je levensstijl? Dat begint bij het perfecte plan met de juiste afmetingen. Vergeet naast de lengte, breedte en hoogte van de ruimte ook de aanwezige ramen en deuren niet aan te duiden op je plan. Let ook op vaste objecten zoals verwarmings-elementen of trappen.  


Geef op je plan ook aan waar de aansluiting voor water, gas en elektriciteit zich bevinden, en lokaliseer de riolering en ventilatiemogelijkheden. Dankzij al deze gegevens kunnen we veel sneller beginnen aan het ontwerpen van jouw ideale keuken.


TIP 2: OPTIMALE OPSTELLING


Let je bij het kiezen van een keukenvorm ook op de plaatsing van de keuken in de woning?  Waar ligt de eetkamer, de berging of de voorraadkamer?  Koken moet een plezier zijn. Voor de juiste ingrediënten je huis doorkruisen naar de voorraadkamer is dat niet.


Ook met een warm en mooi gedresseerd bord moet je snel naar de eettafel kunnen. Samen bekijken we niet alleen de esthetische kant van de zaak, maar maken we ook praktisch alles mogelijk.


TIP 3: MAGISCHE DRIEHOEK


Heb je al eens stilgestaan bij de afstanden die je aflegt tijdens het koken? Een stappenteller zou er tilt van slaan! De magische driehoek bespaart je zonder twijfel veel geloop en schenkt je meer kookgenot.


Hoe? Wel, je kunt je keuken best indelen in drie zones die zich als een driehoek verhouden: de kookzone, de koelzone en de afwaszone. Hoe kleiner deze driehoek, hoe makkelijker.  Een vierde belangrijke zone is de voorbereidingszone, die het best geplaatst wordt tussen de kookzone en afwaszone.  In al deze zones horen uiteraard apparaten van topkwaliteit, ook hiervoor kan u bij ons terecht. 


Let's get to work!

Met al deze tips in het achterhoofd zorgen we bij Nuyts en Co samen met jou voor een exclusief ontwerp van een keuken die perfect past bij jou en je levensstijl.