Nuyts en Co

Al 55 jaar, op uw maat gemaakt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Nuyts, Paal moderne keuken

OVER ONS

Nuyts en co is niet zomaar een interieurzaak, maar een warm familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring binnen deze branche. Dankzij deze ervaring kent hout geen geheimen meer voor ons.

 
Levensstijlen en smaken evolueren, wij ook. Bij ons kan u terecht voor stijl- en designdeuren, allerlei soorten parket en laminaat, inbouwkasten of dressings maar ook uw volledig afgewerkte droomkeuken. Wij zorgen ervoor dat zowel kwaliteit als vernieuwing centraal staan.

Recent hebben we onze showroom volledig vernieuwd, kom zeker eens langs en doe inspiratie voor uw droominterieur

AL 55 JAAR EEN HUIS VAN VERTROUWEN

Nuyts en Co is al sinds zijn oprichting in 1962 een betrouwbare KMO in de buurt van Beringen-Paal. Begonnen als houthandel, evolueerde het aanbod steeds meer naar interieurinrichting. Anno 2017 is Nuyts en Co getransformeerd tot een modern belevingsgericht bedrijf dat keukens, vloeren, trappen, maatkasten en binnendeuren aanbiedt. 

De visie is al 55 jaar onveranderd gebeleven : geen loze beloftes, maar een correcte prijs en afwerking. 


WELKOM IN ONZE VERNIEUWDE SHOWROOM

Mocht u de laatste tijd voorbij onze gekende interieur showroom te Paal-Beringen gereden zijn, dan zal u zeker gemerkt hebben dat deze in een compleet nieuw jasje steekt! Zowel binnen als buiten hebben we grondig vernieuwd. Nuyts en co is een belevingscentrum geworden voor keuken en interieur! Er zijn heel wat nieuwe, hedendaagse keukens te bezichtigen evenals een vernieuwd aanbod binnendeuren, vloeren en trappen.